Werkplezier verhogen workshop: Humor werkt!

Wil je leren hoe je humor kan inzetten om het werkplezier te verhogen? Of hoe je je team beter kan laten samenwerken? Of hoe je humor kan inzetten om een andere mindset te krijgen? Lees dan verder over werkplezier verhogen.

feedback workshop

Naast dat we in deze workshop veel lachen en leuke energievolle oefeningen doen, ontdek jij welke soorten humor er zijn, welke je zelf misschien al gebruikt en hoe je deze kwaliteit nog meer kunt inzetten. Leer omdenken, leer meer out of the box te denken en krijg (nog) meer plezier in je werk.  En humor is bij werkplezier verhogen onmisbaar.

Klinkt dit als een geschikte workshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer info over de werkplezier verhogen workshop of bekijk hier onze andere workshops!

feedback workshop
  • 30 - 90 minuten

  • Onbeperkt

  • Verbinding & Plezier

feedback workshop

Werkplezier!

Een luchtig element tijdens studiedag of teambuilding die werkelijk ergens over gaat.

Mijn naam is Angelique Dorrestijn en ik geef aan teams & organisaties de workshop Werkplezier. Waarom? Omdat ik geloof dat als mensen meer plezier met elkaar hebben, ze beter met elkaar verbinden, samenwerken en uiteindelijk productiever worden. Door met elkaar te lachen en plezier te hebben, wordt je leven lichter en voel je minder stress. In mijn workshop werkplezier leren deelnemers elkaar op een grappige manier beter kennen, hun creativiteit te (her)ontdekken, leren ze het belang van humor en hoe je dit kunt inzetten om positiever met collega’s te communiceren. Worden er veel grappige oefeningen gedaan die zorgen voor meer speelsheid met elkaar. Word er veel gelachen, gaan we onze mind beinvloeden door om te denken en ga je met concrete direct toepasbare tips naar huis, om vanaf dan meer werkplezier te creeren voor jezelf en je team. Dus neem werkplezier net zo serieus als kwartaalcijfers en targets, want dat zorgt voor een happy medewerker.

Waarom is werkplezier verhogen zo belangrijk

Werkplezier verhogen is van cruciaal belang voor zowel werknemers als werkgevers. Want wanneer werknemers plezier hebben in hun werk, leidt dit tot een positieve werkomgeving waarin ze gemotiveerd en geëngageerd zijn.

Werkplezier draagt bij aan een hogere productiviteit, verbeterde kwaliteit van het werk en een lager ziekteverzuim. Bovendien bevordert het verhogen van werkplezier de tevredenheid van werknemers, wat leidt tot hogere retentie en het aantrekken van talentvolle professionals.

Werknemers die plezier hebben in wat ze doen, hun werkplezier is hoog, voelen zich vaak meer voldaan en ervaren een betere balans tussen werk en privé. Het creëren van een werkomgeving die werkplezier bevordert, gaat hand in hand met het stimuleren van teamwork, erkenning en waardering, en het bieden van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Door het belang van werkplezier te erkennen en actief te streven naar het verhogen ervan, kunnen organisaties een positieve en productieve werkcultuur creëren waarin werknemers gedijen en floreren.

Klinkt dit als een geschikte workshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer info over de werkplezier verhogen workshop of bekijk hier onze andere workshops!